Nutriční hodnoty (Medová kuřecí stehýnka se švestkami, mandlemi a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 093 kJ / 1 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 212,60 g |
| – nasycené | 70,40 g |
| – nenasycené | 140,80 g |
| –– mononenasycené | 121,40 g |
| –– polynenasycené | 19,40 g |
| ––– omega 3 | 0,24 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 98 mg |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,60 g |
| Sacharidy | 0,34 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 kuřecích stehýnek ( spodní stehna ) | Kuře stehno s kůží | |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| 3 3 polévkové lžíce medu | Med nepasterovaný | |
| 1 sáček 1 sáček sušených švestek | Švestky sušené | |
| 140 g 140 g anglické slaniny | Anglická slanina | 140 g |
| 1 1 polévková lžíce drcených mandlí | Mandle loupané mleté | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvý mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar | Vývar hovězí |