Nutriční hodnoty (Kuřecí směs do bagetky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 325 kJ / 1 990 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 264,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 244,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,70 g |
Tuky | 39,95 g |
– nasycené | 7,27 g |
– nenasycené | 28,67 g |
–– mononenasycené | 10,56 g |
–– polynenasycené | 18,10 g |
––– omega 3 | 2,36 g |
Vláknina | 31,29 g |
Cholesterol | 617 mg |
Sodík | 4,59 g |
Sůl | 10,87 g |
Sacharidy | 129,93 g |
– cukry | 78,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 ks 3 ks kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 1050 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 žluté paprikové lusky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 červené paprikové lusky | Paprika červená čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 menší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
4 lžíce 4 lžíce sterilované kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 60 g |
3 3 hrste piniových oříšků | Piniové ořechy | |
sójová omáčka (sladká i slaná) | Sójová omáčka Tamari | |
Worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého nového koření | Nové koření mleté | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu (Cumin) | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1 1 vrchovatá lžička kari | Kari | |
špetka špetka koření Sumah | Sumah | |
drcený pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
1,5 hrnku 1,5 hrnku sezamové pasty | Tahini | |
1 hrnek 1 hrnek vody | Voda | 250 ml |
30 ml 30 ml citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
1/4 hlávky 1/4 hlávky červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 750 g |
2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
pár kapek kapek citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
bagety | Bageta pšeničná |