Nutriční hodnoty (Pečený bramborový salát ( teplý))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 409 kJ / 815 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,97 g |
| Tuky | 1,17 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,06 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,03 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 26,14 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 168,21 g |
| – cukry | 14,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg menších brambor typu A | Brambor zimní | 1000 g |
| 1 1 větší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 3 polévkové lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 2 2 polévkové lžíce majonézy (můžeme vynechat a přidat větší množství kysané smetany) | Majonéza | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |