Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kladenská roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie24 743 kJ /
5 914 kcal
Bílkoviny306,72 g
– z toho živočišné bílkoviny304,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,28 g
Tuky508,09 g
– nasycené161,97 g
– nenasycené265,01 g
–– mononenasycené170,43 g
–– polynenasycené94,58 g
––– omega 31,62 g
Vláknina5,57 g
Cholesterol 3,23 g
Sodík 13,69 g
Sůl32,18 g
Sacharidy27,25 g
– cukry1,06 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg rozemletého bůčku Vepřový bok 1000 g
1 kg 1 kg měkkého salámu (1/2 kg rozemlít, 1/2 kg rozkrájet na kostičky) Měkký salám 1000 g
3 3 uvařená vejce (rozkrájet na kostičky) Vejce slepičí 210 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli Sůl mořská 4 g
1 lžička 1 lžička kmínu mletého Kmín mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky Vegety Kořenící směs sypká 10 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.