Nutriční hodnoty (Kladenská roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 24 743 kJ / 5 914 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 306,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 304,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
Tuky | 508,09 g |
– nasycené | 161,97 g |
– nenasycené | 265,01 g |
–– mononenasycené | 170,43 g |
–– polynenasycené | 94,58 g |
––– omega 3 | 1,62 g |
Vláknina | 5,57 g |
Cholesterol | 3,23 g |
Sodík | 13,69 g |
Sůl | 32,18 g |
Sacharidy | 27,25 g |
– cukry | 1,06 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg rozemletého bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
1 kg 1 kg měkkého salámu (1/2 kg rozemlít, 1/2 kg rozkrájet na kostičky) | Měkký salám | 1000 g |
3 3 uvařená vejce (rozkrájet na kostičky) | Vejce slepičí | 210 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
1 lžička 1 lžička kmínu mletého | Kmín mletý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |