Nutriční hodnoty (Kladenská roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 24 743 kJ / 5 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 306,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 304,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,28 g |
| Tuky | 508,09 g |
| – nasycené | 161,97 g |
| – nenasycené | 265,01 g |
| –– mononenasycené | 170,43 g |
| –– polynenasycené | 94,58 g |
| ––– omega 3 | 1,62 g |
| Vláknina | 5,57 g |
| Cholesterol | 3,23 g |
| Sodík | 13,69 g |
| Sůl | 32,18 g |
| Sacharidy | 27,25 g |
| – cukry | 1,06 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rozemletého bůčku | Vepřový bok | 1000 g |
| 1 kg 1 kg měkkého salámu (1/2 kg rozemlít, 1/2 kg rozkrájet na kostičky) | Měkký salám | 1000 g |
| 3 3 uvařená vejce (rozkrájet na kostičky) | Vejce slepičí | 210 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1 lžička 1 lžička kmínu mletého | Kmín mletý | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 10 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |