Nutriční hodnoty (Jahodová bomba)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 9 755 kJ / 2 331 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,82 g |
| Tuky | 52,06 g |
| – nasycené | 17,44 g |
| – nenasycené | 22,42 g |
| –– mononenasycené | 17,34 g |
| –– polynenasycené | 5,09 g |
| ––– omega 3 | 0,32 g |
| Vláknina | 5,30 g |
| Cholesterol | 1,34 g |
| Sodík | 923 mg |
| Sůl | 2,76 g |
| Sacharidy | 377,35 g |
| – cukry | 192,75 g |
| ––– laktóza | 36,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 50 g 50 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 50 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1/3 1/3 másla | Máslo kravské | 0.3333333432674408 g |
| 750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| jahody čerstvé - jde použít i mražené nebo kompotované | Jahody čerstvé |