Nutriční hodnoty (Jablíčkový jáhelník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 003 kJ / 1 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,60 g |
| Tuky | 24,44 g |
| – nasycené | 4,99 g |
| – nenasycené | 14,06 g |
| –– mononenasycené | 6,92 g |
| –– polynenasycené | 7,14 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 35,65 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 356,40 g |
| – cukry | 174,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g jáhel | Jáhly | 250 g |
| 1 l 1 l jablečného džusu | Džus jablečný | 1000 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1-2 1-2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 3-4 3-4 jablka | Jablko čerstvé | 525 g |
| rozinky | Rozinky |