Nutriční hodnoty (Plundrované hřebeny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
| Energie | 14 449 kJ / 3 453 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,50 g |
| Tuky | 154,18 g |
| – nasycené | 38,46 g |
| – nenasycené | 104,94 g |
| –– mononenasycené | 69,80 g |
| –– polynenasycené | 35,14 g |
| ––– omega 3 | 2,59 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 783 mg |
| Sodík | 583 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 422,00 g |
| – cukry | 79,90 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 375 g 375 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 375 g |
| 50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| droždí | Droždí pekařské lisované | |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 200 g 200 g Hery (másla) | Margarín | 200 g |
| 125 g 125 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| mletý mák | Mák modrý mletý | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| cukr | Cukr bílý | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| kapka kapka rumu | Rum | |
| citrónovou kůrou | Citronová kúra čerstvá | |
| mleté ořechy | Vlašské ořechy mleté | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| cukr | Cukr bílý | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| kapka kapka rumu | Rum | |
| citrónovou kůrou | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |