Nutriční hodnoty (Jablečný koláč (Apple pie))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 17 412 kJ / 4 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,51 g |
Tuky | 217,89 g |
– nasycené | 135,97 g |
– nenasycené | 77,22 g |
–– mononenasycené | 66,97 g |
–– polynenasycené | 10,25 g |
––– omega 3 | 1,27 g |
Vláknina | 30,82 g |
Cholesterol | 640 mg |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 489,46 g |
– cukry | 201,39 g |
––– laktóza | 2,01 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
30 g 30 g cukru krystal | Cukr bílý | 30 g |
226 g 226 g másla | Máslo kravské | 226 g |
60-120 ml 60-120 ml studené vody | Voda | 90 ml |
500-600 g 500-600 g jablek | Jablko čerstvé | 550 g |
50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
50 g 50 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 50 g |
1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
2 lžíce 2 lžíce skořice | Skořice ceylonská | 30 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 30 g |
25 g 25 g másla | Máslo kravské | 25 g |