Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč (Apple pie))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie17 412 kJ /
4 162 kcal
Bílkoviny45,27 g
– z toho živočišné bílkoviny1,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,51 g
Tuky217,89 g
– nasycené135,97 g
– nenasycené77,22 g
–– mononenasycené66,97 g
–– polynenasycené10,25 g
––– omega 31,27 g
Vláknina30,82 g
Cholesterol 640 mg
Sodík 477 mg
Sůl1,20 g
Sacharidy489,46 g
– cukry201,39 g
––– laktóza2,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
30 g 30 g cukru krystal Cukr bílý 30 g
226 g 226 g másla Máslo kravské 226 g
60-120 ml 60-120 ml studené vody Voda 90 ml
500-600 g 500-600 g jablek Jablko čerstvé 550 g
50 g 50 g cukru krystal Cukr bílý 50 g
50 g 50 g třtinového cukru Cukr třtinový 50 g
1 1 skořicový cukr Cukr skořicový
2 lžíce 2 lžíce skořice Skořice ceylonská 30 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
2 lžíce 2 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 30 g
25 g 25 g másla Máslo kravské 25 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.