Nutriční hodnoty (Rybička hoki v marinádě na bramborovo-celerovém pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 047 kJ / 1 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 13,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,61 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,79 g |
| Tuky | 76,79 g |
| – nasycené | 39,04 g |
| – nenasycené | 36,14 g |
| –– mononenasycené | 32,05 g |
| –– polynenasycené | 4,10 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 14,97 g |
| Cholesterol | 177 mg |
| Sodík | 83 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 108,48 g |
| – cukry | 29,95 g |
| ––– laktóza | 3,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g hoki filety | ||
| 2 lžíce 2 lžíce sušeného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| zeleninový vývar | Vývar zeleninový | |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| 2 lžíce 2 lžíce ústřičné omáčky | Ústřicová omáčka | |
| 3 lžíce 3 lžíce meruňkové marmelády | Marmeláda meruňková | 45 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička pepře | Pepř černý | 5 g |
| 8 8 brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 1/2 1/2 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce másla | Máslo kravské | 30 g |