Nutriční hodnoty (Karamelizované hrušky s vanilkovou omáčkou Anglaise)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 504 kJ / 2 033 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 175,90 g |
| – nasycené | 106,33 g |
| – nenasycené | 56,62 g |
| –– mononenasycené | 50,67 g |
| –– polynenasycené | 5,96 g |
| ––– omega 3 | 1,18 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 931 mg |
| Sodík | 109 mg |
| Sůl | 0,32 g |
| Sacharidy | 93,32 g |
| – cukry | 86,13 g |
| ––– laktóza | 8,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 24 g |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Vanilleschoten | Aroma vanilkové | 7 ml |
| 30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |