Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jednoduché vepřo-knedlo-zelo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 055 kJ /
1 447 kcal
Bílkoviny215,52 g
– z toho živočišné bílkoviny205,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,32 g
Tuky35,67 g
– nasycené8,65 g
– nenasycené18,07 g
–– mononenasycené15,31 g
–– polynenasycené2,76 g
––– omega 30,18 g
Vláknina27,20 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 2,04 g
Sůl4,90 g
Sacharidy57,20 g
– cukry32,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece (nebo vepřové pečeně) Vepřová plec 1000 g
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
600 g 600 g sterilovaného zelí Zelí bílé sterilované 600 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky (nebo podle potřeby) Mouka pšeničná hladká 10 g
1 lžička 1 lžička celého kmínu (nebo podle chuti) Kmín 5 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky cukru krystal (nebo podle chuti) Cukr bílý 9 g
1-2 lžičky 1-2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1.5 g
1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky (nebo podle chuti) Sójová omáčka Tamari 15 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
voda na podlití (podle potřeby) Voda
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.