Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Směska s domácím uzeným masem a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 684 kJ /
2 793 kcal
Bílkoviny212,04 g
– z toho živočišné bílkoviny156,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny55,32 g
Tuky73,05 g
– nasycené23,45 g
– nenasycené33,22 g
–– mononenasycené26,38 g
–– polynenasycené6,84 g
––– omega 30,54 g
Vláknina73,99 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 6,66 g
Sůl15,34 g
Sacharidy290,20 g
– cukry36,52 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 větších brambor Brambor zimní 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku menších těstovin Těstoviny pšeničné 250 g
500 g 500 g domácího uzeného masa Vepřová plec uzená 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
8 stroužků 8 stroužků česneku Česnek čerstvý 56 g
2 řapíky 2 řapíky celeru i s lístkama Celer bulva čerstvá 1000 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
1 1 smetana na šlehání Smetana kravská sladká 30%
100 g 100 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
olej nebo 2 lžíce sádla Olej řepkový
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
petrželka kudrnka Petržel nať čerstvá
celerová nať -nemusí být (mám jí zamraženou) Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.