Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s potočnicí a granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 452 kJ / 108 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 0,94 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,64 g |
| –– mononenasycené | 0,27 g |
| –– polynenasycené | 0,38 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 11,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 38 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
| – cukry | 10,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g potočnice | Řeřicha čerstvá | 80 g |
| 1/2 1/2 menší salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 9 ks 9 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 270 g |
| 1 1 žlutý paprikový lusk | Paprika bílá čerstvá | |
| 1/2 1/2 granátového jablka | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce bulguru | Pšeničný bulgur | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olivový olej | Olej olivový |