Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Povidlovo-makoví ježci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 447 kJ /
4 170 kcal
Bílkoviny90,53 g
– z toho živočišné bílkoviny17,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny72,90 g
Tuky242,56 g
– nasycené99,00 g
– nenasycené130,42 g
–– mononenasycené77,14 g
–– polynenasycené53,28 g
––– omega 31,08 g
Vláknina52,38 g
Cholesterol 838 mg
Sodík 6,82 g
Sůl0,41 g
Sacharidy379,99 g
– cukry132,41 g
––– laktóza4,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
10 g 10 g droždí Droždí pekařské lisované 10 g
5 lžic 5 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 75 ml
2 lžičky 2 lžičky cukru Cukr bílý 10 g
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 24 g
160 g 160 g másla Máslo kravské 160 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
špetka špetka soli Sůl mořská
250 g 250 g švestkových povidel Povidla 250 g
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička mletého hřebíčku Hřebíček 5 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
rum Rum
sníh ze 2 2 bílků Vaječný bílek 66 g
100 g 100 g mandlových plátků Mandle loupané 100 g
moučkový cukr Cukr bílý
vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.