Nutriční hodnoty (Povidlovo-makoví ježci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 447 kJ / 4 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 90,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 72,90 g |
Tuky | 242,56 g |
– nasycené | 99,00 g |
– nenasycené | 130,42 g |
–– mononenasycené | 77,14 g |
–– polynenasycené | 53,28 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 52,38 g |
Cholesterol | 838 mg |
Sodík | 6,82 g |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 379,99 g |
– cukry | 132,41 g |
––– laktóza | 4,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
5 lžic 5 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 75 ml |
2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 24 g |
160 g 160 g másla | Máslo kravské | 160 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
250 g 250 g švestkových povidel | Povidla | 250 g |
100 g 100 g mletého máku | Mák modrý mletý | 100 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička mletého hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
rum | Rum | |
sníh ze 2 2 bílků | Vaječný bílek | 66 g |
100 g 100 g mandlových plátků | Mandle loupané | 100 g |
moučkový cukr | Cukr bílý | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový |