Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na rozmarýnu s plněnými jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 520 kJ / 2 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 326,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 315,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,84 g |
Tuky | 92,90 g |
– nasycené | 39,52 g |
– nenasycené | 40,71 g |
–– mononenasycené | 33,85 g |
–– polynenasycené | 6,86 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 30,49 g |
Cholesterol | 728 mg |
Sodík | 4,33 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 141,03 g |
– cukry | 82,58 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1500 g 1500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 1500 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 KL 1 KL soli | Sůl mořská | 8 g |
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 1 velká cibule (nakrájená na kolečka) | Cibule čerstvá | 70 g |
500 ml 500 ml zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 500 ml |
4 4 velká jablka (podle počtu strávníků) | Jablko čerstvé | 600 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
50 g 50 g jemné strouhanky | Strouhanka pšeničná | 50 g |
1 KL 1 KL jemně sekaného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
nastrouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 PL 2 PL brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | 30 g |
2 PL 2 PL jablečného octa (opatrně, raději méně a dochutit) | Ocet jablečný | 30 ml |