Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová pečeně na rozmarýnu s plněnými jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 520 kJ /
2 753 kcal
Bílkoviny326,19 g
– z toho živočišné bílkoviny315,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,84 g
Tuky92,90 g
– nasycené39,52 g
– nenasycené40,71 g
–– mononenasycené33,85 g
–– polynenasycené6,86 g
––– omega 30,49 g
Vláknina30,49 g
Cholesterol 728 mg
Sodík 4,33 g
Sůl10,00 g
Sacharidy141,03 g
– cukry82,58 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1500 g 1500 g vepřové kýty Vepřová kýta 1500 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 KL 1 KL soli Sůl mořská 8 g
2 větvičky 2 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 1 velká cibule (nakrájená na kolečka) Cibule čerstvá 70 g
500 ml 500 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 500 ml
4 4 velká jablka (podle počtu strávníků) Jablko čerstvé 600 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g jemné strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
1 KL 1 KL jemně sekaného rozmarýnu Rozmarýn sušený 5 g
nastrouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 PL 2 PL brusinkové marmelády Marmeláda brusinková 30 g
2 PL 2 PL jablečného octa (opatrně, raději méně a dochutit) Ocet jablečný 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.