Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (1+1=1 ( Dýňovo-červenořepová polévka ))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 950 kJ /
1 183 kcal
Bílkoviny24,73 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,98 g
Tuky44,67 g
– nasycené21,26 g
– nenasycené21,81 g
–– mononenasycené18,38 g
–– polynenasycené3,43 g
––– omega 30,10 g
Vláknina38,70 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 1,07 g
Sůl2,50 g
Sacharidy153,35 g
– cukry53,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oranžové dýně Dýně čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
sůl Sůl mořská
500 g 500 g červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
provensálské bylinky Provensálské koření
sůl Sůl mořská
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.