Nutriční hodnoty (1+1=1 ( Dýňovo-červenořepová polévka ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 950 kJ / 1 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,98 g |
| Tuky | 44,67 g |
| – nasycené | 21,26 g |
| – nenasycené | 21,81 g |
| –– mononenasycené | 18,38 g |
| –– polynenasycené | 3,43 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 38,70 g |
| Cholesterol | 35 mg |
| Sodík | 1,07 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 153,35 g |
| – cukry | 53,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g oranžové dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| sůl | Sůl mořská |