Nutriční hodnoty (1+1=1 ( Dýňovo-červenořepová polévka ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 4 950 kJ / 1 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,98 g |
Tuky | 44,67 g |
– nasycené | 21,26 g |
– nenasycené | 21,81 g |
–– mononenasycené | 18,38 g |
–– polynenasycené | 3,43 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 38,70 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 1,07 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 153,35 g |
– cukry | 53,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g oranžové dýně | Dýně čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 500 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
provensálské bylinky | Provensálské koření | |
sůl | Sůl mořská | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl | Sůl mořská |