Nutriční hodnoty (Zvěřina s liškami a majoránkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 800 kJ / 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 114,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,10 g |
| Tuky | 38,01 g |
| – nasycené | 16,71 g |
| – nenasycené | 20,35 g |
| –– mononenasycené | 11,31 g |
| –– polynenasycené | 9,04 g |
| ––– omega 3 | 0,50 g |
| Vláknina | 7,00 g |
| Cholesterol | 354 mg |
| Sodík | 337 mg |
| Sůl | 0,65 g |
| Sacharidy | 22,90 g |
| – cukry | 9,90 g |
| ––– laktóza | 5,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g zvěřinového ořezu | Zvěřina směs | 500 g |
| větší hrst hrst lišek | Liška obecná čerstvá | |
| 150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 KL 2 KL majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
| 5 kuliček 5 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| cca 3/4 l cca 3/4 l vývaru | Vývar hovězí | 750 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |