Nutriční hodnoty (Sladké "sushi")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 726 kJ / 1 369 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 26,62 g |
| – nasycené | 9,44 g |
| – nenasycené | 11,60 g |
| –– mononenasycené | 8,00 g |
| –– polynenasycené | 3,60 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 401 mg |
| Sůl | 0,92 g |
| Sacharidy | 221,90 g |
| – cukry | 84,50 g |
| ––– laktóza | 24,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| potravinářské barvivo | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| broskvový kompot | Broskev zavařená |