Nutriční hodnoty (Řezy mrož)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 18 188 kJ / 4 347 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 112,75 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 102,60 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,15 g | 
| Tuky | 349,87 g | 
| – nasycené | 189,89 g | 
| – nenasycené | 141,07 g | 
| –– mononenasycené | 121,26 g | 
| –– polynenasycené | 19,81 g | 
| ––– omega 3 | 3,96 g | 
| Vláknina | 9,31 g | 
| Cholesterol | 2,17 g | 
| Sodík | 778 mg | 
| Sůl | 1,85 g | 
| Sacharidy | 182,16 g | 
| – cukry | 120,79 g | 
| ––– laktóza | 23,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 30 dkg 30 dkg másla | Máslo kravské | 300 g | 
| 1/2 kg 1/2 kg měkkého tvarohu (ne ve vaničce) | Tvaroh polotučný | 500 g | 
| 35 dkg 35 dkg jahod nebo borůvek | Jahody čerstvé | 350 g | 
| 2-4 lžíce 2-4 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 75 ml | 
| cukr moučka (podle chuti) | Cukr bílý | |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g | 
| 5 lžic 5 lžic cukru krystal | Cukr bílý | 75 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml | 
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g | 
| 7 lžic 7 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 77 g | 
| - máslo | Máslo kravské | |
| hrubá mouka na vymazání a vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | 
 
	