Nutriční hodnoty (Pohankovo-rýžová příloha k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 316 kJ / 76 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,11 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
Tuky | 0,34 g |
– nasycené | 0,11 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,06 g |
–– polynenasycené | 0,06 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 13,85 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
pohanka | Pohanka loupaná | |
rýže | Rýže bílá | |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky garam masala | Garam masala | 2.5 g |
3 3 hřebíčky | Hřebíček |