Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankovo-rýžová příloha k masu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie316 kJ /
76 kcal
Bílkoviny2,11 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,11 g
Tuky0,34 g
– nasycené0,11 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,06 g
–– polynenasycené0,06 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy13,85 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
pohanka Pohanka loupaná
rýže Rýže bílá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
1/2 lžičky 1/2 lžičky garam masala Garam masala 2.5 g
3 3 hřebíčky Hřebíček

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.