Nutriční hodnoty (Pohankovo-rýžová příloha k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 316 kJ / 76 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,11 g |
| Tuky | 0,34 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,11 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,85 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| pohanka | Pohanka loupaná | |
| rýže | Rýže bílá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky garam masala | Garam masala | 2.5 g |
| 3 3 hřebíčky | Hřebíček |