Nutriční hodnoty (Krémová fazolová polévka s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 269 kJ / 2 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,57 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 61,36 g |
Tuky | 127,00 g |
– nasycené | 67,87 g |
– nenasycené | 56,17 g |
–– mononenasycené | 45,99 g |
–– polynenasycené | 10,18 g |
––– omega 3 | 0,76 g |
Vláknina | 49,95 g |
Cholesterol | 178 mg |
Sodík | 1,75 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 164,38 g |
– cukry | 21,85 g |
––– laktóza | 11,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g uvařených bílých fazolí | Fazole bílé | 250 g |
150 ml 150 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 150 ml |
150 ml 150 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
1 l 1 l vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
2-3 PL 2-3 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
ocet na dochucení | Ocet lihový | |
čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |