Nutriční hodnoty (Tip na přípravu špenátu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 382 kJ / 330 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 19,15 g |
| – nasycené | 4,65 g |
| – nenasycené | 8,85 g |
| –– mononenasycené | 7,03 g |
| –– polynenasycené | 1,82 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 648 mg |
| Sodík | 258 mg |
| Sůl | 0,53 g |
| Sacharidy | 14,35 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 listový mražený špenát | Špenát mražený | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/2 1/2 smetana ke šlehání (33%) | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 2-3 vejce | Vejce slepičí | 175 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |