Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jemná, rybí polévka z tilapie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie778 kJ /
186 kcal
Bílkoviny5,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,05 g
Tuky9,21 g
– nasycené5,56 g
– nenasycené3,51 g
–– mononenasycené2,78 g
–– polynenasycené0,73 g
––– omega 30,03 g
Vláknina15,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 329 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy13,10 g
– cukry7,59 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kousky 2 kousky Tilapie Tilápie
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 2 kořeny petržele (nastrouhat) Petržel kořenová čerstvá
hladká mouka (na zahuštění) Mouka pšeničná hladká
muškátový květ Muškát květ sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka sušeného zázvoru Zázvor sušený
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
1 1 mladá jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
petrželka Petržel nať čerstvá
opečená houska Houska pšeničná
špalíčky špalíčky kořenové zeleniny do vývaru k rybě Mrkev čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.