Nutriční hodnoty (Jemná, rybí polévka z tilapie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 778 kJ / 186 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,05 g |
| Tuky | 9,21 g |
| – nasycené | 5,56 g |
| – nenasycené | 3,51 g |
| –– mononenasycené | 2,78 g |
| –– polynenasycené | 0,73 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 15,05 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 329 mg |
| Sůl | 0,74 g |
| Sacharidy | 13,10 g |
| – cukry | 7,59 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kousky 2 kousky Tilapie | Tilápie | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 2 2 kořeny petržele (nastrouhat) | Petržel kořenová čerstvá | |
| hladká mouka (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | |
| muškátový květ | Muškát květ sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 1 mladá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| opečená houska | Houska pšeničná | |
| špalíčky špalíčky kořenové zeleniny do vývaru k rybě | Mrkev čerstvá |