Nutriční hodnoty (Jemná, rybí polévka z tilapie)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 778 kJ / 186 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,05 g |
Tuky | 9,21 g |
– nasycené | 5,56 g |
– nenasycené | 3,51 g |
–– mononenasycené | 2,78 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 329 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 13,10 g |
– cukry | 7,59 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kousky 2 kousky Tilapie | Tilápie | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 2 kořeny petržele (nastrouhat) | Petržel kořenová čerstvá | |
hladká mouka (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | |
muškátový květ | Muškát květ sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka sušeného zázvoru | Zázvor sušený | |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
1 1 mladá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
opečená houska | Houska pšeničná | |
špalíčky špalíčky kořenové zeleniny do vývaru k rybě | Mrkev čerstvá |