Nutriční hodnoty (Špíz šavlička)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 148 kJ / 274 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,14 g |
| Tuky | 0,92 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,79 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 0,29 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 3,07 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,67 g |
| Sůl | 6,30 g |
| Sacharidy | 45,26 g |
| – cukry | 29,21 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové maso | Vepřová kýta | |
| trošku trošku kuřecího masa | Kuře prso | |
| paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | |
| slanina | Špek | |
| klobáska | Klobása | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 lžička 1 lžička anýzu | Anýz semena | 5 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžičky 2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový |