Nutriční hodnoty (Vepřové na paprice s hráškem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 871 kJ / 686 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 37,27 g |
– nasycené | 20,12 g |
– nenasycené | 13,17 g |
–– mononenasycené | 11,61 g |
–– polynenasycené | 1,56 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 210 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 15,80 g |
– cukry | 13,70 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
400 g 400 g sterilovaného hrášku (1 velká konzerva) | Hrášek zelený sterilovaný | 400 g |
250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
kmín | Kmín | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
máslová jíška (nebo mouka s vodou) | Jíška máslová |