Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové na paprice s hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 871 kJ /
686 kcal
Bílkoviny70,98 g
– z toho živočišné bílkoviny70,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky37,27 g
– nasycené20,12 g
– nenasycené13,17 g
–– mononenasycené11,61 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,28 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 210 mg
Sodík 262 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy15,80 g
– cukry13,70 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřové kýty Vepřová kýta 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
400 g 400 g sterilovaného hrášku (1 velká konzerva) Hrášek zelený sterilovaný 400 g
250 ml 250 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 250 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
kmín Kmín
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
máslová jíška (nebo mouka s vodou) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.