Nutriční hodnoty (Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 806 kJ / 671 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,55 g |
| Tuky | 2,91 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 2,19 g |
| –– mononenasycené | 0,77 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 23,65 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,82 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 106,45 g |
| – cukry | 33,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 700 g 700 g červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 700 g |
| 100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce višňového džemu (nebo čerstvé či mražené vypeckované višně) | Džem višňový |