Nutriční hodnoty (Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 806 kJ / 671 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,55 g |
Tuky | 2,91 g |
– nasycené | 0,53 g |
– nenasycené | 2,19 g |
–– mononenasycené | 0,77 g |
–– polynenasycené | 1,41 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 23,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,82 g |
Sůl | 7,00 g |
Sacharidy | 106,45 g |
– cukry | 33,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kachna | Kachna | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky majoránky | Majoránka sušená | 14 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
4 4 hřebíčky | Hřebíček | |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
700 g 700 g červeného sterilovaného zelí | Zelí červené sterilované | 700 g |
100 ml 100 ml červeného vína | Víno červené suché | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
cukr krupice | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 lžíce 2-3 lžíce višňového džemu (nebo čerstvé či mražené vypeckované višně) | Džem višňový |