Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehká kachna nadivoko s višňovým červeným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 806 kJ /
671 kcal
Bílkoviny12,55 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,55 g
Tuky2,91 g
– nasycené0,53 g
– nenasycené2,19 g
–– mononenasycené0,77 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,00 g
Vláknina23,65 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,82 g
Sůl7,00 g
Sacharidy106,45 g
– cukry33,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kachna Kachna
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžičky 2 lžičky majoránky Majoránka sušená 14 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 4 hřebíčky Hřebíček
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
700 g 700 g červeného sterilovaného zelí Zelí červené sterilované 700 g
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
cukr krupice Cukr bílý
sůl Sůl mořská
2-3 lžíce 2-3 lžíce višňového džemu (nebo čerstvé či mražené vypeckované višně) Džem višňový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.