Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečné muffiny s ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 656 kJ /
3 025 kcal
Bílkoviny69,28 g
– z toho živočišné bílkoviny26,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,20 g
Tuky143,83 g
– nasycené35,54 g
– nenasycené92,43 g
–– mononenasycené40,25 g
–– polynenasycené52,18 g
––– omega 37,40 g
Vláknina20,94 g
Cholesterol 592 mg
Sodík 2,18 g
Sůl1,75 g
Sacharidy352,87 g
– cukry137,62 g
––– laktóza12,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku Puding v prášku 24 g
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 10 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody Jedlá soda 6 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
80 g 80 g Hery Margarín 80 g
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany 190 g Smetana kravská zakysaná 12% 190 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
80 g 80 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 80 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
20-30 g 20-30 g kandovaného ovoce Citron kandovaný 25 g
tuk nebo olej na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.