Nutriční hodnoty (Jablečné muffiny s ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 656 kJ / 3 025 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,20 g |
Tuky | 143,83 g |
– nasycené | 35,54 g |
– nenasycené | 92,43 g |
–– mononenasycené | 40,25 g |
–– polynenasycené | 52,18 g |
––– omega 3 | 7,40 g |
Vláknina | 20,94 g |
Cholesterol | 592 mg |
Sodík | 2,18 g |
Sůl | 1,75 g |
Sacharidy | 352,87 g |
– cukry | 137,62 g |
––– laktóza | 12,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového pudinku | Puding v prášku | 24 g |
2 lžičky 2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
80 g 80 g moučkového cukru | Cukr bílý | 80 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 4 g |
80 g 80 g Hery | Margarín | 80 g |
1 kelímek 1 kelímek zakysané smetany 190 g | Smetana kravská zakysaná 12% | 190 ml |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
80 g 80 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
20-30 g 20-30 g kandovaného ovoce | Citron kandovaný | 25 g |
tuk nebo olej na vymazání formy | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |