Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová hlívovo-pórková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 428 kJ /
1 058 kcal
Bílkoviny31,28 g
– z toho živočišné bílkoviny19,28 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky79,17 g
– nasycené50,78 g
– nenasycené26,48 g
–– mononenasycené20,43 g
–– polynenasycené6,05 g
––– omega 31,02 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 189 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy45,67 g
– cukry20,00 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hlívy ústřičné Hlíva ústřičná syrová 250 g
250 g 250 g pórku Pórek čerstvý 250 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 l 2 l vývaru (měla jsem drůbeží) Vývar hovězí 2000 ml
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
máslo Máslo kravské
hladkou mouku Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.