Nutriční hodnoty (Hodslavská řezanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,35 g |
Tuky | 7,06 g |
– nasycené | 3,07 g |
– nenasycené | 3,15 g |
–– mononenasycené | 2,78 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,02 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 260 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 21,63 g |
– cukry | 14,67 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg hovězího masa zadního | Hovězí kýta | 500 g |
3 ks 3 ks cibule | Cibule čerstvá | 207 g |
1 sklenice 1 sklenice zeleninové směsi Moravanka | Mrkev mražená | |
hrst hrst sušených hub (nebo žampiony, hlíva) | Houby sušené směs | |
vývar | Vývar hovězí | |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sádlo | Sádlo vepřové |