Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hodslavská řezanka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 600 kJ /
621 kcal
Bílkoviny114,85 g
– z toho živočišné bílkoviny111,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,35 g
Tuky7,06 g
– nasycené3,07 g
– nenasycené3,15 g
–– mononenasycené2,78 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,02 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 260 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy21,63 g
– cukry14,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg hovězího masa zadního Hovězí kýta 500 g
3 ks 3 ks cibule Cibule čerstvá 207 g
1 sklenice 1 sklenice zeleninové směsi Moravanka Mrkev mražená
hrst hrst sušených hub (nebo žampiony, hlíva) Houby sušené směs
vývar Vývar hovězí
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
2 ks 2 ks bobkového listu Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
sádlo Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.