Nutriční hodnoty (Hodslavská řezanka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 600 kJ / 621 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,35 g |
| Tuky | 7,06 g |
| – nasycené | 3,07 g |
| – nenasycené | 3,15 g |
| –– mononenasycené | 2,78 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,02 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 260 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 21,63 g |
| – cukry | 14,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 kg 0,5 kg hovězího masa zadního | Hovězí kýta | 500 g |
| 3 ks 3 ks cibule | Cibule čerstvá | 207 g |
| 1 sklenice 1 sklenice zeleninové směsi Moravanka | Mrkev mražená | |
| hrst hrst sušených hub (nebo žampiony, hlíva) | Houby sušené směs | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 2 ks 2 ks bobkového listu | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sádlo | Sádlo vepřové |