Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka Nociárovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie12 379 kJ /
2 959 kcal
Bílkoviny133,65 g
– z toho živočišné bílkoviny66,55 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,10 g
Tuky162,86 g
– nasycené87,13 g
– nenasycené69,25 g
–– mononenasycené58,93 g
–– polynenasycené10,33 g
––– omega 30,92 g
Vláknina56,97 g
Cholesterol 448 mg
Sodík 5,24 g
Sůl12,70 g
Sacharidy213,05 g
– cukry35,33 g
––– laktóza18,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 větší oloupané brambory Brambor zimní 200 g
250 g 250 g libového uzeného masa Vepřová plec uzená 250 g
5 kuliček 5 kuliček celého pepře Pepř černý
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
1 lžička 1 lžička vegety Kořenící směs sypká 5 g
250 g 250 g sterilovaných bílých fazolí Fazole bílé 250 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
2 lžíce 2 lžíce octa Ocet lihový 30 ml
100 g 100 g špeku (nebo anglické slaniny) Špek 100 g
1 1 oloupaná cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
2 - 3 lžíce 2 - 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 25 g
1 lžíce 1 lžíce kečupu Kečup sladký 15 ml
1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 5 g
čerstvé bylinky na ozdobení Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.