Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Strouhankové brambory

Pečené brambory zná každý. Ale zkoušeli jste je obalit ve strouhance a teprve poté upéct? Pokud ne, určitě to brzy napravte. Uvnitř budou krásně měkké a zvenku dokonale křupavé právě díky strouhance.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

18. 6. 2015 18:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Zvykla som ich robiť ako prílohu, ale tak nám chutia, že ich mávame aj ako hlavné jedlo so zeleninovým šalátom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

23. 9. 2016 18:03

nigina: Súhlasím s tebou do bodky...:-K Vďaka za komentár!

nigina

23. 9. 2016 16:58

Magdalenka, takto upečené zemiaky sú veľkánska mňamina :yes: V jednoduchosti je krása, stále to platí. Díky :-)

magdalenka magdalenka

2. 9. 2016 08:01

Ferdinand: Skvelá správa!

Ferdinand

1. 9. 2016 21:04

niečo bombové....super.<3

magdalenka magdalenka

30. 8. 2016 14:13

Pavla: :-D:-D:-D

Pavla

29. 8. 2016 19:15

Valika: Bože to je otazka? Asi proto,že to je tak v receptu. :-):-O

Věra

20. 6. 2016 22:49

Sbíhajá se mi na ty brambory se strouhankou sliny.Zítra musím vyzkoušet.Brambory miluji.:-K

Persica

29. 5. 2016 23:17

Valika: Ked vzskúšaš, už sa nebudeš pýtat :-p. Ale obidva recepty sú super.

jankohrasko

28. 4. 2016 14:28

super příloha-díky

magdalenka magdalenka

12. 12. 2015 10:41

anka: Ďakujem za záujem o recept - zemiaky počas pečenie nemiešam.
Nech sa ti darí a chutí! Želám pekný deň!

magdalenka magdalenka

12. 12. 2015 10:32

Anna Bercesova: Neregistrovaná Míla ti asi neodpovie, o tvojej otázkesa nemusí dozvedieť.
Nájdi si tu nejaký recept na úpravu zemiakov, príp. ak máte radi cesnakové ako Míla - ich upeč očistené, pokrájané, omastené a osolené, na konci do nich zamiešaj pretlačený cesnak - podľa chuti množstvo.

anka

12. 12. 2015 10:27

A tie zemiaky (brambory :) počas pečenia aj miešate?

Anna Bercesova

12. 12. 2015 10:09

Míla: Zaujal ma vas recept na zemiaky. ako ten rozetreny cesnek se soli rozmiesate? Nie je to problem? Kolko cesnaku tam davate? Znie to vyborne!

vopred dakujem za vasu radu.

Anka

beda venerabilis

2. 12. 2015 14:17

České "křupavé" se slovenskému "chrumkavé" nemůže vyrovnat.

Valika

22. 10. 2015 15:16

Prečo tam musí byt strúhanka?, kvoli čomu, ved sa pekne chutne opečú len posolené, omastené a posypané rascou.

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: strohankove brambory úprava brambor stouhankové brambory recepty na úpravu brambor chrumkave brambory recepty brambory úprava brambor recepty top recepty z brambor brambory ve strouhance strouhankové recepty strouhankový řízek grilovani pro vela hosti recepty s brambory strouhankové brambory na plechu recept velrybi maso brambory se strouhankou strouhankové bramburky brambory posypané strouhankou recept na úpravu brambor strouhankove křupavé brambory

Suroviny: brambory, sůl, olej, strouhanka

TopRecepty.cz

Strouhankové brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gP6D