Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně, s citronovým pepřem a hořčičnou bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 318 kJ / 793 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
Tuky | 25,34 g |
– nasycené | 7,51 g |
– nenasycené | 11,21 g |
–– mononenasycené | 8,21 g |
–– polynenasycené | 3,01 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 8,40 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 371 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 29,55 g |
– cukry | 9,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
olej | Olej řepkový | |
citronový pepř | Pepř černý | |
150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |