Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně, s citronovým pepřem a hořčičnou bramborovou kaší)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 318 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,26 g |
| Tuky | 25,34 g |
| – nasycené | 7,51 g |
| – nenasycené | 11,21 g |
| –– mononenasycené | 8,21 g |
| –– polynenasycené | 3,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 371 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 29,55 g |
| – cukry | 9,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| citronový pepř | Pepř černý | |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| sůl | Sůl mořská | |