Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na víně, s citronovým pepřem a hořčičnou bramborovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 318 kJ /
793 kcal
Bílkoviny86,26 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,26 g
Tuky25,34 g
– nasycené7,51 g
– nenasycené11,21 g
–– mononenasycené8,21 g
–– polynenasycené3,01 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 371 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy29,55 g
– cukry9,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
olej Olej řepkový
citronový pepř Pepř černý
150 ml 150 ml bílého vína Víno bílé suché 150 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.