Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy a s grilovaným sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 334 kJ / 797 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,68 g |
| Tuky | 56,56 g |
| – nasycené | 27,45 g |
| – nenasycené | 29,12 g |
| –– mononenasycené | 25,83 g |
| –– polynenasycené | 3,29 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 2,03 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 7,20 g |
| Sacharidy | 24,27 g |
| – cukry | 18,08 g |
| ––– laktóza | 6,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 středně velké červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 200 g 200 g sýra Jadel | Jadel | 200 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru | Cukr bílý | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje extra virgine | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kapar | Kapary | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | 5 g |
| sezamová semínka | Sezam loupaný | |
| lístky lístky bazalky na ozdobu | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |