Nutriční hodnoty (Celerový krém se sýrem a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 734 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
| Tuky | 1,28 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 0,75 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 15,05 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 262 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 26,95 g |
| – cukry | 5,44 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 kl 1 kl čerstvého nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 2 kl 2 kl Dobroty bez glutamanu | ||
| 1 ks 1 ks taveného sýru | Sýr tavený | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |