Nutriční hodnoty (Celerový krém se sýrem a zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 734 kJ / 176 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,52 g |
Tuky | 1,28 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,75 g |
–– mononenasycené | 0,26 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 15,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 262 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 26,95 g |
– cukry | 5,44 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 brambory | Brambor zimní | 100 g |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
1 kl 1 kl čerstvého nastrouhaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
2 kl 2 kl Dobroty bez glutamanu | ||
1 ks 1 ks taveného sýru | Sýr tavený | |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |