Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapustové hašé s játry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 161 kJ /
1 233 kcal
Bílkoviny77,05 g
– z toho živočišné bílkoviny57,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,49 g
Tuky55,76 g
– nasycené21,32 g
– nenasycené26,99 g
–– mononenasycené21,59 g
–– polynenasycené5,40 g
––– omega 30,14 g
Vláknina27,24 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 1,54 g
Sůl3,15 g
Sacharidy94,59 g
– cukry20,45 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 600 g
200 g 200 g jater (jakékoliv, já jsem měla jehněčí) Játra vepřová 200 g
40 g 40 g uzené slaniny Špek 40 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
majoránka Majoránka sušená
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce jemné strouhanky Strouhanka pšeničná 52.5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.