Nutriční hodnoty (Kapustové hašé s játry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 161 kJ / 1 233 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,49 g |
Tuky | 55,76 g |
– nasycené | 21,32 g |
– nenasycené | 26,99 g |
–– mononenasycené | 21,59 g |
–– polynenasycené | 5,40 g |
––– omega 3 | 0,14 g |
Vláknina | 27,24 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 1,54 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 94,59 g |
– cukry | 20,45 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 600 g |
200 g 200 g jater (jakékoliv, já jsem měla jehněčí) | Játra vepřová | 200 g |
40 g 40 g uzené slaniny | Špek | 40 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
majoránka | Majoránka sušená | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
3-4 lžíce 3-4 lžíce jemné strouhanky | Strouhanka pšeničná | 52.5 g |