Nutriční hodnoty (Jemné krůtí ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 148 kJ / 991 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 133,33 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,83 g | 
| Tuky | 33,57 g | 
| – nasycené | 19,45 g | 
| – nenasycené | 11,62 g | 
| –– mononenasycené | 9,55 g | 
| –– polynenasycené | 2,07 g | 
| ––– omega 3 | 1,21 g | 
| Vláknina | 13,15 g | 
| Cholesterol | 340 mg | 
| Sodík | 496 mg | 
| Sůl | 1,35 g | 
| Sacharidy | 33,60 g | 
| – cukry | 23,10 g | 
| ––– laktóza | 9,50 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtího masa (prso nebo vykostěné horní stehno) | Krůta prsa bez kůže | 500 g | 
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| asi 300 g 300 g květáku | Květák čerstvý | 300 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g | 
| 250 ml 250 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml | 
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |