Nutriční hodnoty (Dušený celer)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 062 kJ / 493 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,83 g |
| Tuky | 19,23 g |
| – nasycené | 1,71 g |
| – nenasycené | 16,36 g |
| –– mononenasycené | 11,15 g |
| –– polynenasycené | 5,21 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 37,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,14 g |
| Sůl | 2,66 g |
| Sacharidy | 49,69 g |
| – cukry | 11,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celer (větší nebo 2 menší) | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 52.5 g |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 1 1 cibule (větší) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| trošku trošku oleje | Olej řepkový |