Nutriční hodnoty (Vanilkove knedlicky v hruskove omacce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 145 kJ / 1 469 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,92 g |
Tuky | 24,27 g |
– nasycené | 7,56 g |
– nenasycené | 7,15 g |
–– mononenasycené | 3,65 g |
–– polynenasycené | 3,50 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 23,10 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 110 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 264,54 g |
– cukry | 78,34 g |
––– laktóza | 6,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 62.5 ml |
1/4 hrnku 1/4 hrnku bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 62.5 ml |
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
2 lžička 2 lžička vanilkové esence | Aroma vanilkové | 10 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 4 pevně zralé hrušky | Hruška čerstvá | 520 g |
1 lžíce 1 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 12 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
skořice | Skořice ceylonská |