Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frankfurtska fazolacka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie471 kJ /
113 kcal
Bílkoviny3,15 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,15 g
Tuky0,38 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,19 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,16 g
––– omega 30,02 g
Vláknina3,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 45 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy22,45 g
– cukry3,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 konzervy 1/2 konzervy cervenych fazoli Fazole červená ledvina
1/2 konzervy 1/2 konzervy bilych fazoli Fazole bílé
1/2 konzervy 1/2 konzervy cocky Čočka hnědá neloupaná
1 1 nakrajena cibulka Cibulka jarní čerstvá
1 1 nastrouhana mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1-2 1-2 brambory na kosticky Brambor zimní 75 g
utreny cesnek (mnozstvi jak kdo rad) Česnek čerstvý
platek platek masla Máslo kravské
kousek kousek speku Špek
1 PL 1 PL hladke mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
vyvar Vývar hovězí
mleta cervena paprika Paprika červená sušená
majoranka Majoránka sušená
pepr Pepř černý
trosku trosku soli Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.