Nutriční hodnoty (Frankfurtska fazolacka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 471 kJ / 113 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
Tuky | 0,38 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,19 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,16 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 45 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 22,45 g |
– cukry | 3,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 konzervy 1/2 konzervy cervenych fazoli | Fazole červená ledvina | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy bilych fazoli | Fazole bílé | |
1/2 konzervy 1/2 konzervy cocky | Čočka hnědá neloupaná | |
1 1 nakrajena cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1 1 nastrouhana mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1-2 1-2 brambory na kosticky | Brambor zimní | 75 g |
utreny cesnek (mnozstvi jak kdo rad) | Česnek čerstvý | |
platek platek masla | Máslo kravské | |
kousek kousek speku | Špek | |
1 PL 1 PL hladke mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
vyvar | Vývar hovězí | |
mleta cervena paprika | Paprika červená sušená | |
majoranka | Majoránka sušená | |
pepr | Pepř černý | |
trosku trosku soli | Sůl mořská |