Nutriční hodnoty (Frankfurtska fazolacka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 471 kJ / 113 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,15 g |
| Tuky | 0,38 g |
| – nasycené | 0,06 g |
| – nenasycené | 0,19 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,16 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 3,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 22,45 g |
| – cukry | 3,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy cervenych fazoli | Fazole červená ledvina | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy bilych fazoli | Fazole bílé | |
| 1/2 konzervy 1/2 konzervy cocky | Čočka hnědá neloupaná | |
| 1 1 nakrajena cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 1 nastrouhana mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1-2 1-2 brambory na kosticky | Brambor zimní | 75 g |
| utreny cesnek (mnozstvi jak kdo rad) | Česnek čerstvý | |
| platek platek masla | Máslo kravské | |
| kousek kousek speku | Špek | |
| 1 PL 1 PL hladke mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| vyvar | Vývar hovězí | |
| mleta cervena paprika | Paprika červená sušená | |
| majoranka | Majoránka sušená | |
| pepr | Pepř černý | |
| trosku trosku soli | Sůl mořská |