Nutriční hodnoty (Králík pečený na bůčku s bramboráčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 805 kJ / 1 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 148,50 g |
– nasycené | 38,65 g |
– nenasycené | 78,25 g |
–– mononenasycené | 63,85 g |
–– polynenasycené | 14,40 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 295 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králík (lze i porce např. hřbet a stehna apod.) | Králík | |
500 g 500 g prorostlého bůčku | Vepřový bok | 500 g |
česneková sůl | Sůl s česnekem | |
koření Piri Piri (já mám od f.Kotanyi z Alberta) | Koření Argentina | |
brambor | Brambor zimní | |
hl.mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
sůl | Sůl mořská | |
česnek | Česnek čerstvý | |
majoránka - kořeníme méně výrazně než na samotné bramboráky |