Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s červenou čočkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 265 kJ /
1 736 kcal
Bílkoviny140,71 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,71 g
Tuky50,64 g
– nasycené9,44 g
– nenasycené33,75 g
–– mononenasycené23,01 g
–– polynenasycené10,74 g
––– omega 32,30 g
Vláknina48,54 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 373 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy156,30 g
– cukry7,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
250 g 250 g červené čočky Čočka červená neloupaná 250 g
3 3 červené cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 pl 2 pl rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
2 pl 2 pl oleje Olej řepkový 22 ml
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.