Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špikované koleno)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie225 kJ /
54 kcal
Bílkoviny2,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,10 g
Tuky0,14 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,07 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy10,50 g
– cukry0,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vepřové koleno Vepřové koleno bez kosti
1 1 maďarská klobása Klobása
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 pl 1 pl koření zlaté prase Grilovací koření
voda na podlévání Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.