Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brněnský vrabec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 732 kJ /
1 609 kcal
Bílkoviny234,57 g
– z toho živočišné bílkoviny228,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,27 g
Tuky53,77 g
– nasycené16,63 g
– nenasycené27,22 g
–– mononenasycené22,99 g
–– polynenasycené4,23 g
––– omega 30,22 g
Vláknina17,57 g
Cholesterol 494 mg
Sodík 1,50 g
Sůl3,55 g
Sacharidy43,05 g
– cukry24,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřových palců z kýty (nebo špalíky z plecka) Vepřová panenka 1000 g
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 15 g
3 3 velké cibule Cibule čerstvá 210 g
4 stroužky 4 stroužky česneku CZ Česnek čerstvý 28 g
3 lžíce 3 lžíce kečupu Gurmán (OTMA) Kečup sladký 45 ml
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty Pasta papriková 15 g
celý kmín Kmín
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.