Nutriční hodnoty (Brněnský vrabec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 6 732 kJ / 1 609 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 234,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 228,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,27 g |
| Tuky | 53,77 g |
| – nasycené | 16,63 g |
| – nenasycené | 27,22 g |
| –– mononenasycené | 22,99 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,22 g |
| Vláknina | 17,57 g |
| Cholesterol | 494 mg |
| Sodík | 1,50 g |
| Sůl | 3,55 g |
| Sacharidy | 43,05 g |
| – cukry | 24,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřových palců z kýty (nebo špalíky z plecka) | Vepřová panenka | 1000 g |
| 1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku CZ | Česnek čerstvý | 28 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu Gurmán (OTMA) | Kečup sladký | 45 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
| celý kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |