Nutriční hodnoty (Brněnský vrabec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 732 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 234,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 228,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,27 g |
Tuky | 53,77 g |
– nasycené | 16,63 g |
– nenasycené | 27,22 g |
–– mononenasycené | 22,99 g |
–– polynenasycené | 4,23 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 17,57 g |
Cholesterol | 494 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,55 g |
Sacharidy | 43,05 g |
– cukry | 24,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřových palců z kýty (nebo špalíky z plecka) | Vepřová panenka | 1000 g |
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku CZ | Česnek čerstvý | 28 g |
3 lžíce 3 lžíce kečupu Gurmán (OTMA) | Kečup sladký | 45 ml |
1 lžíce 1 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 15 g |
celý kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |