Nutriční hodnoty (Jatýrka v pikantním kabátku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 124,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,16 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,98 g |
| Tuky | 47,22 g |
| – nasycené | 14,10 g |
| – nenasycené | 21,52 g |
| –– mononenasycené | 15,36 g |
| –– polynenasycené | 6,16 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 4,55 g |
| Cholesterol | 3,02 g |
| Sodík | 3,84 g |
| Sůl | 9,52 g |
| Sacharidy | 121,65 g |
| – cukry | 16,85 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku hladké mouky i na obalení | Mouka pšeničná hladká | 125 g |
| 200 ml 200 ml mléka (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžičky 2 lžičky pálivé papriky | Paprika pálivá | 12 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| olej | Olej řepkový |