Nutriční hodnoty (Pepřový sýr)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 56,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 126,00 g |
| – nasycené | 81,50 g |
| – nenasycené | 39,20 g |
| –– mononenasycené | 35,67 g |
| –– polynenasycené | 3,53 g |
| ––– omega 3 | 0,92 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 354 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 2,87 g |
| Sacharidy | 5,40 g |
| – cukry | 5,40 g |
| ––– laktóza | 5,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g Lučiny (čerstvý sýr) | Lučina 70% t.v s. | 200 g |
| 100 g 100 g tučnějšího taveného sýra | Sýr tavený | 100 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| jemně mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hrubě drcený pepř | Pepř černý | |
| sůl dle potřeby | Sůl mořská |