Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vídeňská roštěná s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 029 kJ /
2 397 kcal
Bílkoviny45,22 g
– z toho živočišné bílkoviny4,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,22 g
Tuky46,14 g
– nasycené23,84 g
– nenasycené20,60 g
–– mononenasycené15,59 g
–– polynenasycené5,01 g
––– omega 30,30 g
Vláknina26,90 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 65 mg
Sůl0,15 g
Sacharidy441,55 g
– cukry37,88 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 plátky 4 plátky hovězí roštěné (600 g) Hovězí roštěnec
500 ml 500 ml hovězího vývaru Vývar hovězí 500 ml
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 vrchovatá lžička rajčatového protlaku Protlak rajčatový
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 lžíce 1 lžíce studeného másla Máslo kravské 10 g
hladká mouka (na zahuštění omáčky a na zaprášení roštěnek) Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sádlo Sádlo vepřové
2 hrnky 2 hrnky dlouhozrnné rýže Rýže bílá 500 g
3 hrnky 3 hrnky vařící vody Voda 750 ml
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.