Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bigos)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie25 395 kJ /
6 070 kcal
Bílkoviny571,63 g
– z toho živočišné bílkoviny546,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny24,98 g
Tuky364,12 g
– nasycené162,85 g
– nenasycené177,18 g
–– mononenasycené128,44 g
–– polynenasycené48,74 g
––– omega 31,36 g
Vláknina43,20 g
Cholesterol 2,00 g
Sodík 22,75 g
Sůl54,08 g
Sacharidy106,10 g
– cukry49,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g kysaného zelí (nebo sterilovaného) Zelí bílé kvašené 750 g
750 g 750 g čerstvého hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
600 g 600 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 600 g
600 g 600 g vepřové plece Vepřová plec 600 g
200 g 200 g vepřových žebírek Vepřová žebra 200 g
300 g 300 g drůbežího masa (lze vynechat) Kuře prso 300 g
150 g 150 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 150 g
6 6 klobás dle chuti (papriková, debrecínská, pikantní aj., alespoň 2 výraznější chuti) Klobása
2 2 plné hrsti sušených hub (lze vynechat) Houby sušené směs
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská
sušená majoránka (nebo oregáno) Majoránka sušená
drcený kmín Kmín mletý
mletý černý pepř Pepř černý mletý
mletá sladká paprika Paprika červená sušená
sušený libeček (nebo polévkové koření) Libeček sušený
sádlo (nebo olej) Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.