Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cukrářská bábovka prababičky Mařky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 660 kJ /
3 504 kcal
Bílkoviny37,02 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,30 g
Tuky180,64 g
– nasycené44,86 g
– nenasycené124,24 g
–– mononenasycené86,24 g
–– polynenasycené38,00 g
––– omega 32,63 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 778 mg
Sůl2,07 g
Sacharidy432,20 g
– cukry201,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
250 g 250 g Solamylu Bramborový škrob 250 g
250 g 250 g rozpuštěného tuku (Hery), lze zaměnit za olej Margarín 250 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.