Nutriční hodnoty (Cukrářská bábovka prababičky Mařky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 660 kJ / 3 504 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,02 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 180,64 g |
– nasycené | 44,86 g |
– nenasycené | 124,24 g |
–– mononenasycené | 86,24 g |
–– polynenasycené | 38,00 g |
––– omega 3 | 2,63 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 778 mg |
Sůl | 2,07 g |
Sacharidy | 432,20 g |
– cukry | 201,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
250 g 250 g Solamylu | Bramborový škrob | 250 g |
250 g 250 g rozpuštěného tuku (Hery), lze zaměnit za olej | Margarín | 250 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |