Nutriční hodnoty (Višňové řezy slavnostní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 009 kJ / 958 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 13,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,81 g |
Tuky | 7,29 g |
– nasycené | 4,50 g |
– nenasycené | 2,47 g |
–– mononenasycené | 1,89 g |
–– polynenasycené | 0,58 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 2,40 g |
Cholesterol | 24 mg |
Sodík | 178 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 145,05 g |
– cukry | 72,15 g |
––– laktóza | 19,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cukrářské dlouhé piškoty | Piškoty | |
1/2 hrnku 1/2 hrnku silné kávy | Káva espresso | 125 ml |
2 PL 2 PL rumu | Rum | 34 ml |
velká sklenice velká sklenice višňového kompotu | Višně zavařené | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 KL 1 KL skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
2 PL 2 PL rumu | Rum | 34 ml |
1 1 vanilkový pudink (vypeckované višně svaříme se skořicí, cukrem a rumem, přidáme pudink na zahuštění a mícháme do zhoustnutí) | Puding v prášku | 40 g |
krém - | Smetana kravská sladká 35% | |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
2 PL 2 PL cukru (uvaříme pudink) | Cukr bílý | 50 g |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 1 mascarpone | Mascarpone | |
2 PL 2 PL rumu | Rum | 34 ml |
Já přidala ještě 1 jogurtový ztužovač | ||