Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Čokoládovo-marcipánový dort s pařížskou šlehačkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 440 kJ /
3 212 kcal
Bílkoviny70,79 g
– z toho živočišné bílkoviny56,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,60 g
Tuky184,01 g
– nasycené99,02 g
– nenasycené70,75 g
–– mononenasycené54,85 g
–– polynenasycené15,91 g
––– omega 31,09 g
Vláknina12,50 g
Cholesterol 1,13 g
Sodík 686 mg
Sůl2,27 g
Sacharidy312,02 g
– cukry237,55 g
––– laktóza22,42 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g krystalového cukru Cukr bílý 100 g
70 g 70 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 70 g
20 g 20 g kakaa Kakao prášek 20 g
1 1 kávová lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
3 3 polévkové lžíce vody Voda
250 g 250 g tvarohu (zakysané smetany nebo bílého jogurtu) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
250 ml 250 ml pařížské šlehačky Šlehačka 35% 250 ml
2 2 polévkové lžíce moučkového cukru Cukr bílý
15 g 15 g želatiny (nebo želatinový ztužovač) Želatina vepřová 15 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
100 g 100 g tyčinky Margot nebo marcipánová tyčinka v čokoládě Čokoládová tyčinka 100 g
nastrouhaná čokoláda nebo čokoládová poleva Čokoláda mléčná 30%
pařížská šlehačka Šlehačka 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.